Servicii

PROFITĂ DE OFERTA DE PAȘTE! În perioada 5-10 aprilie 2018 ai programul Creează-ți greutatea la doar 150 lei/etapă față de 200 lei/etapă.

Nutriție

În zilele noastre deși hrană avem din abundență se întâmplă adeseori să mâncăm fără a ne hrăni și astfel ne îndepărtăm de sănătatea și starea de bine pe care ni le dorim. Mâncăm orice, oricum, oriunde, suntem bombardați de reclamele la alimente, de anumite regimuri alimentare la modă și uităm pentru ce mâncăm.

În calitate de biolog medical și consultant nutriționist te pot ajuta să depășești anumite probleme pe care le ai cu alimentația, îți pot fi ghid în abundența de informații cu privire la alimentație pentru a alege ce este bine pentru tine, te pot însoți către greutatea pe care ți-o dorești sau te pot învăța să te folosești de alimente pentru o sănătate mai bună, stare de bine și mai multă energie.

Ședințele se pot desfășura în Târgoviște sau online (Skipe, WhatsApp).

Prețul unei ședințe: 50 lei

Programări la: 0745208157

Consiliere

Suntem oameni, trăim într-o societate așa-zis ”modernă”, agitată, cu multe responsabilități asumate, cu un volum mare de lucru, în care trebuie să ne adaptăm rapid la schimbări, să gestionăm un volum mare de informații, iar acest lucru pe lângă avantaje ridică uneori și probleme.

Și eu am întâmpinat astfel de situații și spre norocul meu am fost deschisă către activitatea de consiliere și alte soluții alternative astfel încât am depășit acele situații, am învățat din ele multe lucruri și am început să împărtășesc din experiența acumulată.

În calitate de consilier pentru dezvoltare personală te pot ajuta și susține să depășești stări, situații sau probleme care împiedică evoluția ta personală sau profesională prin valorificarea și dezvoltarea potențialul propriu pentru a căpăta o mai mare independență, o viață mai relaxată și mai împlinită.

Ședințele se desfășoară în Târgoviște pe bază de programare la numărul de telefon 0745208157.

Durata unei ședințe este de 60 de minute.

Prețul unei ședințe: 80  lei.

Te aștept cu drag,

 Mihaela Anghel